Triplă lansare de carte

> Volumele, semnate de Nicoleta Angela Hrib şi de Grety-Gertruda Filtzinger, au apărut recent la editura Hertzog, editor fiind Radu Iaţcu-iatzco

Trei cărţi vor fi lansate la Suceava vineri, 20 august, într-o manifestare organizată la Muzeul Satului Bucovinean din cadrul Muzeului Naţional al Bucovinei. Este vorba despre volumele „Crisalide în rouă” şi „Ora de colorat” de Nicoleta Angela Hrib (cea de-a doua, cu ilustraţii semnate de Walex Alexandrov), respectiv despre „Poveşti de adormit bunicii”, de Grety-Gertruda Filtzinger.
Toate cărţile au apărut la editura Hertzog, editor Radu Iaţcu-iatzco, cunoscut celor mai mulţi suceveni în calitate de caricaturist.
Moderator al triplei lansări de carte este scriitorul Alexandru Ovidiu Vintilă, redactorul-şef al revistei „Bucovina literară”. Volumele vor fi răsfoite în faţa publicului şi prezentate de Ion Drăguşanul, Valentin Marian şi Constantin Horbovanu. Evenimentul de la Muzeul Satului Bucovinean va începe la ora 17.30. (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: