Prefectul a cerut primarilor să verifice dacă unităţile de învăţământ sunt pregătite pentru viitorul an şcolar

Prefectul judeţului Suceava, Iulian Cimpoeşu, a transmis ieri o adresă către toate primăriile din judeţ prin care solicită primarilor să verifice, împreună cu managerii unităţilor şcolare, modul de pregătire a unităţilor de învăţământ pentru anul şcolar 2021 – 2022.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Suceava, primarii trebuie să verifice împreună cu managerii unităţilor şcolare stadiul realizării acţiunilor de igienizare, de asigurare a funcţionalităţii spaţiilor, aprovizionarea cu combustibil, asigurarea cu pază a unităţilor şcolare, reparaţii, construcţii, consolidări, extinderi şi alte lucrări care au fost demarate pe perioada vacanţei.

Problemele identificate care depăşesc sfera de competenţă a autorităţilor locale, precum şi măsurile de remediere a acestora vor fi comunicate Instituţiei Prefectului, a menţionat Iulian Cimpoeşu.

El a dat asigurări că Instituţia Prefectului – judeţul Suceava „se va implica activ în asigurarea unei bune desfăşurări a procesului de învăţământ într-un cadru corespunzător”.(N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: