Dorind să ajungă în Occident

Patru tineri din Pakistan au intrat ilegal în România

> Ei au fost prinşi lângă satul Baineţ

Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat patru persoane care au traversat ilegal frontiera de stat, dorind într-un final să ajungă într-o ţară din Spaţiul Schengen.

Toţi patru sunt din Pakistan şi au vârste între 18 şi 21 ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, bărbaţii au fost observaţi în dimineaţa de 1 august, în timp ce mergeau dinspre frontieră spre localitatea Baineţ.

Ei nu şi-au putut justifica prezenţa în zonă, motiv pentru care au fost conduşi la sediul SPF. Poliţiştii de frontieră au stabilit identitatea celor patru tineri şi faptul că ei au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România.

Ilie Poroch-Seriţan a precizat că poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Conform pro-cedurilor legale, cei patru au fost predaţi autorităţilor de frontieră ucrainene. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: