Dosar penal după ce o autoutilitară a intrat într-o casă din Dorna Candrenilor

> Iniţial, şoferul vinovat a fost sancţionat cu amendă

 Poliţia Suceava a anunţat că a fost deschis un dosar penal în cazul unui accident produs duminică, la Dorna Candrenilo, când o autoutilitară a intrat într-o casă.

Poliţia Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată luni, de Spitalul Municipal Vatra Dornei, că la Compartimentul de Primiri Urgenţe s-a prezentat un tânăr de 21 de ani din comuna Slobozia Bradului, judeţul Vrancea, pentru îngrijiri medicale, ca urmare a unui accident rutier. Acestuia i s-a stabilit următorul diagnostic: „traumatism coapsă dreaptă, accidentat uşor, declarativ accident rutier”.

Potrivit cercetărilor, tânărul din judeţul Vrancea a condus duminică, în jurul orei 12.05 o autoutilitară Iveco pe DN 17, în comuna Dorna Candrenilor, el circulând către Vatra Dornei. Pentru că avea alte preocupări în timpul condusului, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit, prin dreapta, partea carosabilă, intrând în coliziune cu un gard, iar apoi cu un imobil.

După producerea accidentului, şoferul a declarat că nu a suferit leziuni corporale, fapt pentru care evenimentul a fost soluţionat de lucrători din cadrul SPR 15 Vatra Dornei ca accident soldat cu pagube materiale, bărbatul fiind sancţionat contravenţional. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Ulterior, în acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală faţă de fapta de vătămare corporală din culpă. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI