27 de pacienţi cu Covid-19, internaţi în spitalele din judeţ

> Dintre ei, 5 manifestau, ieri, forme severe de boală

În spitalele din judeţul Suceava, ieri erau internaţi 27 de pacienţi cu Covid-19, iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 era 23, a anunţat, joi, Prefectura. În acelaşi timp, numărul sucevenilor declaraţi vindecaţi de Covid-19 a ajuns la 23.004.

Potrivit sursei citate, la nivelul judeţului, în anterioarele 24 de ore au fost internate 4 persoane diagnosticate cu Covid-19, în acelaşi interval fiind externate 5 persoane, declarate vindecate.

Din totalul celor 526 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 19 erau diagnosticaţi cu Covid-19, 11 se aflau în zona tampon, iar 496 aveau alte afecţiuni (non-Covid).

Din cei 19 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, 14 aveau forme medii ale bolii, iar 5 aveau forme severe.

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispunea, ieri, de 329 paturi libere, dintre care 87 pentru pacienţi cu Covid-19, 216 în sectorul non-Covid, iar 26 pentru zona tampon.

La unitatea ATI erau disponibile 14 paturi pentru pacienţi cu Covid; erau 37 ventilatoare libere, dintre care 14 pentru pacienţii Covid-19 şi 23 pentru pacienţii non-Covid.

La Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 4 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 (toţi prezentând forme medii de boală), 6 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind 21 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid nu erau internaţi pacienţi, fiind disponibile două locuri.

La Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, dar erau internate 5 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus. În sectorul Covid erau libere 25 de locuri.

La Spitalul Municipal Vatra Dornei – 3 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 (2 cu forme uşoare şi un pacient cu formă medie de boală), fiind libere 24 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul Orăşenesc Gura Humorului – un pacient diagnosticat cu Covid-19 (cu o formă medie de boală), fiind libere 7 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul de Boli Cronice Siret nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, însă era spitalizată o persoană suspectă de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

La nivelul judeţului, ieri erau disponibile 170 de locuri pentru bolnavi de Covid şi 42 locuri pentru zona tampon. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: