Fostul lider liberal Orest Onofrei este sceptic privind construcţia de autostrăzi în Bucovina

> Potrivit lui, Moldova va avea autostradă funcţională, iar Bucovina va avea autostradă desenată

Fostul lider liberal sucevean Orest Onofrei, fost prefect şi fost senator, este sceptic privind realizarea în perioada următoare a unei autostrăzi în Bucovina. Conform lui, „numai faptul că la Rădăuţi centura circulară de 359 de grade încurajează traficul greu să intre în oraş şi nu invers este un exemplu concludent” legat de realizarea proiectelor de infrastructură în zonă.

„Tot mai mulţi politicieni din Regiunea de Nord-Est îşi înfoaie pieptul şi strigă în gura mare cum Cîţu se ţine de cuvânt şi ne face autostradă. A7 – autostrada Moldovei! Aflăm cu această ocazie că Moldova se termină la Paşcani. De la Paşcani până la Siret nu mai există Moldova şi nici politicieni care să fie luaţi în serios” a transmis Orest Onofrei.

Dacă Bucovina ar fi avut politicieni care să fie luaţi în serios…

El consideră că dacă Bucovina ar fi avut politicieni care să fie luaţi în serios „s-ar fi evitat măcar ca municipiul Rădăuţi să intre în Cartea Recordurilor ca singurul oraş din România cu centură circulară de 359 de grade care, în loc să scoată traficul greu din oraş, îl încurajează”.

„Drulă ştie că s-a făcut «de barabulă» pe centură” a adăugat Onofrei.

El crede că în actuala situaţie Moldova va avea autostradă funcţională, iar Bucovina va avea autostradă desenată.

„Bucovinenii vor circula mult şi bine pe autostrăzi din carioci sau pe metrul de autostradă a lui Mandachi, dacă nu cumva, din lehamite, domnul Mandachi va renunţa la ea sau o va concesiona politicienilor bucovineni pentru poze pe care să scrie mândru: «Ne-am ţinut de cuvânt»” a conchis Orest Onofrei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: