A opta ediţie a Festivalului-concurs literar internaţional Lectora va avea loc online

Muzeul Naţional al Bucovinei şi Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava organizează, în perioada 28 – 29 mai 2021, cea de-a 8-a ediţie a Festivalului literar internaţional Lectora, evenimentul urmând să aibă loc online.

Scopul Festivalului Lectora este de a stimula lectura în rândul copiilor şi adolescenţilor, de a le da posibilitatea să-şi exprime creativitatea şi talentul prin transpunerea unui text de poezie într-un desen artistic clasic, salvat în pdf./ jpg. (peisaje, portrete, monocrom, colorat etc.), iar tema din acest an este „LECTurezi şi desenezi!”

Desenele pot fi trimise între 7-23 mai 2021, la adresa de email relatii.publice@muzeulbucovinei.ro sau pe Facebook, împreună cu numele autorului, vârsta, clasa şi şcoala. În această etapă desenele vor fi postate pe pagina oficială de Facebook a Muzeului, urmând ca expoziţia să aibă loc între 28 mai – 30 iunie 2021, la Muzeul de Istorie, în Cafeteria. Toţi elevii vor primi diplomă de participare, ce va putea fi descărcată de pe pagina de Facebook. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: