Cătălin Nechifor:

Aşteptările pe care le-am avut la modernizarea aeroportului au fost realiste

> Fostul preşedinte al CJ le-a transmis felicitări lui Gheorghe Flutur şi celor care au făcut ca pe aeroport cinci companii aeriene să opereze zboruri regulate

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, vicepreşedinte al Pro România, i-a felicitat pe toţi cei care au făcut ca Aeroportul Suceava să aibă cinci companii aeriene care să opereze zboruri regulate.

„Felicitări din suflet tuturor celor care se ocupă de Aeroportul Suceava, pentru că după 6 ani de când am terminat lucrările de modernizare s-a ajuns să avem 5 companii aeriene care asigură zboruri cu caracter regulat” a transmis Cătălin Nechifor.

El şi-a reamintit discuţiile pe care le-a avut la vremea respectivă cu directorul aeroportului, Ioan Măriuţa, dar şi cu ceilalţi colegi din aeroport şi din Consiliul Judeţean Suceava, considerând că poate să spună acum că aşteptările de atunci au fost realiste.

Nechifor a spus că până ce sucevenii vor avea autostrăzi, au un aeroport internaţional modernizat, cu multe companii şi multe destinaţii, exprimându-şi speranţa că, de acum înainte, vor fi şi preţuri rezonabile.

„Felicitări şi preşedintelui Flutur, şi tuturor celorlalţi care au făcut ca acest vis să devină o realitate” a conchis Cătălin Nechifor, apreciind că, împreună, ei pot spune că lasă ceva important celor care vin.

Reamintim că, din primăvara acestui an, pe Aeroportul Suceava vor opera curse regulate externe şi interne companiile Ryanair, Blue Air şi TUI Fly Belgium, alături de companiile Wizz Air şi Tarom, care operează pe aeroportul sucevean după modernizarea acestuia. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: