Reprezentanţii suceveni ai PNL şi USR-PLUS au convenit să susţină împreună programul judeţean de dezvoltare

> Ei vor solicita finanţarea principalelor obiective de investiţii, între care autostrăzile A 7 şi A 14

Prima întâlnire între reprezentanţii suceveni PNL şi USR-PLUS a avut loc ieri, la Suceava, participanţii stabilind să acţioneze împreună pentru punerea în aplicare a programului judeţean de dezvoltare.

La reuniune au participat din partea PNL preşedintele PNL Suceava şi al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, primarul Sucevei, Ion Lungu, şi deputaţii PNL Ioan Balan şi Angelica Fădor, iar din partea USR-PLUS, preşedintele USR Suceava Teodora Muntean, preşedintele PLUS Suceava, Radu Rey, deputatul USR-PLUS Radu Ciornei şi senatorul USRPLUS, George Mîndruţă.

În cadrul discuţiilor, preşedintele CJ Suceava a prezentat programul judeţean de guvernare, care a fost votat cu un scor foarte bun la alegerile locale din toamna anului trecut.

„S-a convenit să avem întâlniri periodice” a spus Flutur.

El a arătat că prima acţiune comună va fi a parlamentarilor PNL şi USR-PLUS care, împreună cu liderii judeţeni Gheorghe Flutur  şi Teodora Munteanu, vor avea o discuţie privind priorităţile bugetului pentru anul 2021.

Totodată, aceştia vor avea întâlniri cu ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, cu ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, şi cu ministrul Finanţelor, Alexandru Nazare, care să ţină cont în formarea bugetului de necesităţile de finanţare pentru autostrăzile A7 şi A 14 şi celelalte lucrări de investiţii privind infrastructura judeţului. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI