Lansare de carte:

„CuţitulProaspătŞters” de Vlad Berariu

Vineri, 15 ianuarie, ora 11, în sala Auditorium „Joseph Schmidt” din Suceava, în cadrul manifestării organizate cu prilejul Zilei Culturii Naţionale sub genericul „Poezia vie – de la Eminescu la tinerii poeţi de azi”, va avea loc lansarea volumului de debut „CuţitulProaspătŞters” de Vlad Berariu.

Volumul va fi prezentat de prof. Rodica Mureşan – critic literar, studenta Antonia Mihăilescu – poetă, prof. Vlad Sibechi – poet. Evenimentul va fi moderat de prof. Gheorghe Cîrstian, coordonatorul Casei de Poezie Light of ink.

Volumul „CuţitulProaspătŞters” a primit premiul Editurii „Junimea” la Festivalul-concurs naţional de poezie „Costache Conachi” (Tecuci, 2020), fiind publicat în colecţia „Numele poetului”, coordonată de poetul Lucian Vasiliu, managerul editurii.

Coperta I a volumului este ilustrată cu un desen al regretatului artist plastic George Ostafi. Coperta a IV-a conţine un „Cuvânt însoţitor” semnat de scriitorul Matei Vişniec.

Manifestarea este organizată în parteneriat de Biblioteca Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, Casa de Cultură a Studenţilor Suceava, Casa de Poezie Light of ink – Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: