Autorităţile judeţului se pregătesc pentru cea de a doua etapă de vaccinare anti-Covid

În cursul zilei de ieri, la sediul Palatului Administrativ din Suceava, s-a desfăşurat o şedinţă de lucru în cadrul căreia s-a discutat despre pregătirea celei de-a doua etape a strategiei de vaccinare împotriva Covid-19 de la nivelul judeţului.

Potrivit Prefecturii, scopul şedinţei a fost de a se discuta toate aspectele legate de pregătirea logistică a centrelor şi amenajarea acestora, astfel încât să îndeplinească condiţiile igienico-sanitare, să respecte condiţiile de funcţionare conform protocolului naţional şi să fie autorizate de Direcţia de Sănătate Publică.

La şedinţa convocată de prefectul Alexandru Moldovan au participat şefii instituţiilor componente din Nucleul judeţean de coordonare a vaccinării de la nivelul judeţului Suceava, primarii celor 16 localităţi unde sunt stabilite cele 30 de centre de vaccinare pentru faza a doua şi managerii spitalelor din judeţ unde sunt organizate centrele de vaccinare pentru faza I.

Precizăm că, potrivit Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva Covid-19, în cea de a doua etapă se vor vaccina populaţia cu grad de risc şi lucrători care desfăşoară activităţi în domenii-cheie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: