În judeţul Suceava

Alte 406 de persoane au fost vaccinate anti-Covid-19

> Nu au fost înregistrate reacţii adverse

Încă 406 persoane din cadrul personalului medical din judeţul Suceava au fost vaccinate, marţi, în cadrul fazei 1 de vaccinare anti-Covid-19, a anunţat purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, consilier Gabriela Băncilă.

Ea a menţionat că din cele 406 vaccinări, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava au fost efectuate 140, la Spitalul Municipal Rădăuţi  – 86, la Spitalul Municipal Fălticeni –  30, la Spitalul Municipal Vatra Dornei – 30, la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului – 20, la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc  – 65, iar la Spitalul Orăşenesc Siret – 35.

DSP Suceava a precizat că nu au fost înregistrate reacţii adverse la persoanele vaccinate.

„Vă amintim că administrarea unui vaccin împotriva Covid-19 reprezintă unul dintre instrumentele critice pentru limitarea efectelor pandemiei, alături de celelalte instrumente: respectarea restricţiilor şi a măsurilor igienico-sanitare – purtarea măştii, spălatul pe mâini şi distanţarea fizică” a conchis Gabriela Băncilă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: