În prima zi de vaccinare din 2021

475 de suceveni s-au vaccinat anti-Covid

> A fost înregistrată o singură reacţie adversă, considerată minoră

475 de suceveni s-au vaccinat anti-Covid-19 în prima zi de vaccinare din acest an, respectiv 4 ianuarie, a informat purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, Gabriela Băncilă, care a precizat că este vorba despre faza I de vaccinare.

Cele mai multe vaccinări au fost efectuate la Spitalul Judeţean Suceava – 195, urmând spitalele din Fălticeni şi Vatra Dornei – câte 70, Spitalul Câmpulung Moldovenesc – 55, Spitalul Siret – 45, Spitalul Orăşenesc Gura Humorului – 25 şi Spitalul Municipal Rădăuţi – 15.

Potrivit sursei citate, o singură reacţie adversă, minoră, a fost înregistrată la o persoana vaccinată la Siret.

Gabriela Băncilă a ţinut să reamintească faptul că vaccinarea anti-Covid-19 este „gratuită, voluntară şi necondiţionată”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. La Spitalul jutetean Suceava vaccinarea decurge la modul profesionist! Fecilitari!

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: