Marcel Vela a trimis la Suceava o echipă care să verifice sesizarea privind agresarea activistului de mediu Daniel Bodnar

> Prefectul Sucevei a convocat de urgenţă şefii IPJ, IJJ, ai Direcţiei Silvice şi Gărzii Forestiere

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a dispus trimiterea, de urgenţă, în judeţul Suceava, a unei echipe mixte de specialişti din cadrul Poliţiei Române, pentru a verifica un caz prezentat pe internet, în care activistul de mediu Daniel Bodnar arată că a fost agresat pentru că a prezentat cazuri de furt de lemne şi despre care News Bucovina a relatat miercuri seara.

„Ca urmare a apariţiei imaginilor în spaţiul public, s-a dispus trimiterea, de urgenţă, în judeţul Suceava, a unei echipe mixte de specialişti din cadrul Direcţiei de Control Intern şi Direcţiei de Ordine Publică ale Poliţiei Române, pentru a verifica cele sesizate” informează Ministerul Afacerilor Interne (MAI) într-un comunicat.

Ca urmare a agresării activistului de mediu, care susţine că are drept cauză identificarea şi diseminarea unor cazuri de furt de material lemnos, Instituţia Prefectului-judeţul Suceava, prin prefectul judeţului, Alexandru Moldovan, transmite mesajul ferm că asemenea fapte de agresiune nu pot fi tolerate sub nicio formă.

Prin urmare, prefectul judeţului a convocat în data de 11.12.2020, ora 10, o şedinţă operativă cu şefii structurilor judeţene din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, respectiv Inspectoratul Judeţean de Poliţie Suceava, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava, dar şi cu şefii Direcţiei Silvice Suceava şi ai Gărzii Forestiere, în care vor fi prezentate rapoartele instituţiilor cu atribuţii şi măsurile imediate dispuse. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: