Persoanele care au avut programări la Serviciul de Permise şi Înmatriculări sunt sfătuite să revină miercurea viitoare

> Joi, DNA Suceava a declanşat ancheta privind activitatea acestui serviciu

Persoanele care au avut programări ieri la Serviciul public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor Suceava au fost rugate să revină miercuri, la ora pentru care au fost programaţi ieri.

La Serviciul public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor Suceava, ieri au descins procurorii DNA – ST Suceava împreună cu angajaţi ai Direcţiei Generale Anticorupţie, fiind făcute percheziţii în trei cauze legate de obţinerea permiselor de conducere şi de modul de înmatriculare al autovehiculelor.

În urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe documente care au fost încărcate în coşuri de cumpărături şi apoi transportate la sediul DNA Suceava, urmând a se desfăşura şi audierile persoanelor implicate.

Potrivit unui comunicat al DNA – ST Suceava, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări în trei cauze penale ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, de spălare a banilor şi de constituire a unui grup infracţional organizat, presupus săvârşite în perioada 2018-2020.

În cursul zilei de 26 noiembrie a.c., ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, au fost efectuate percheziţii domiciliare în 67 de locaţii situate pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Suceava, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Neamţ şi Bacău, nouă la instituţii publice, celelalte la domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor societăţi comerciale. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: