Consiliul Judeţean nu va opera reduceri de personal

Aparatul propriu al Consiliului Judeţean Suceava nu va fi supus unei reduceri a schemei de personal. Aşa a dat asigurări Gheorghe Flutur, şeful executivului judeţean, potrivit căruia ajustări în acest sens au fost operate acum 4 ani, după ce a câştigat ce de-al doilea mandat de preşedinte.

„Eu am făcut asta în urmă cu 4 ani. Au fost desfiinţate direcţii şi servicii şi    s-au comasat unităţi din subordinea Direcţiei pentru Protecţia Copilului” a evidenţiat Flutur, într-o emisiune a unui post de televiziune local. Totodată, el a ţinut să evidenţieze că în viitorul apropiat sunt excluse şi noile angajări. Astfel, odată cu probabila preluare a centurilor ocolitoare ale municipiilor Suceava şi Rădăuţi, noua structură de administrare va fi formată în baza redistribuirii de personal. Acelaşi deziderat va fi urmărit şi pe partea de asistenţă socială, „unele acte normative obligând la crearea de structuri noi de monitorizare”.

„Niciodată nu am fost şi nu voi fi pentru încărcarea fără justificare a schemei de personal. Dar, la momentul potrivit, eu prefer să îi încarc pe oameni cu mai multe sarcini pe proiecte europene şi naţionale, decât să îi dăm afară” a punctat Gheorghe Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: