PSD Suceava 2020

Ca să facem proiectele mari de investiţii despre care am vorbit în campania electorală

Am speranţa că în mandatul 2020-2024 vom avea un parteneriat corect Primărie – Consiliu Judeţean – Guvern

> Aceasta a fost opinia deputatului Ioan Balan la şedinţele de constituire a CJ şi CL Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Ioan Balan, a declarat, vineri, la şedinţele de constituire a Consiliului Judeţean Suceava şi Consiliului Local Suceava, unde a fost prezent premierul Ludovic Orban, că este încrezător că după alegerile parlamentare se va realiza un parteneriat corect Primărie – Consiliu Judeţean – Guvern.

Balan a spus că, în judeţul Suceava, PNL a reuşit să obţină singur majoritatea în Consiliul Judeţean, dar că această încredere a electoratului în liberali obligă la realizarea proiectelor mari de investiţii.

Majoritatea ne obligă… Urmează decontul

„Majoritatea ne obligă la parteneriat cu dumneavoastră, pentru că am vorbit foarte mult de proiecte judeţene, dar am vorbit şi de proiecte bugetate de guvern” i-a spus Balan premierului Ludovic Orban la şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean Suceava.

El a menţionat că liberalii au vorbit despre proiecte mari, precum Autostrada Nordului sau Autostrada A 7. „Lucrurile acestea vor fi făcute şi dacă vom închide cercul la alegerile parlamentare şi cu un guvern corect, cum am avut în mandatul 2008-2012, când judeţul Suceava a beneficiat de o reală dezvoltare. Am speranţa că în mandatul 2020-2024 vom avea acelaşi parteneriat corect” a spus Ioan Balan.

Parlamentarul sucevean a subliniat că, după campania electorală, trebuie ca lucrurile promise să fie realizate, pentru că urmează decontul.

„Campania electorală vine şi trece. Unii dintre noi sunt aleşi, dar vine şi decontul. Peste 4 ani de zile vom vorbi despre lucrurile făcute. Garanţia că aceste lucruri de care am vorbit se vor face este Gheorghe Flutur la Suceava” a declarat Ioan Balan.

El a ţinut să precizeze că nu cunoaşte pe altcineva din politică sau administraţie care să fi făcut mai multe pentru Bucovina decât Gheorghe Flutur.

Ioan Balan a recunoscut că a fost un an greu pentru Gheorghe Flutur, întrucât acesta a fost acuzat pe nedrept de unii oameni politici cinici pentru lucruri de care nu era responsabil şi că cei care l-au atacat chiar când acesta era internat în spital, crezând că vor putea capitaliza electoral situaţia, au avut dezamăgiri.

Liderul liberal sucevean a arătat că electoratul din judeţ a ştiut cel mai bine să discearnă între candidaţi, iar Gheorghe Flutur a fost cel care a convins prin fapte.

Dorinţa de dincolo de opiniile politice

Ioan Balan a mai declarat că toate partidele din Consiliul Judeţean Suceava vor trebui să acţioneze împreună pentru dezvoltarea judeţului, pentru că dincolo de opiniile politice toţi au aceeaşi dorinţă de a face mai bine pentru suceveni.

Deputatul liberal a spus că doreşte, ca peste 4 ani, să se întâlnească toţi consilierii judeţeni, iar aceştia să fie mulţumiţi că au realizat ceea ce au promis: dezvoltarea judeţului Suceava.

Ioan Bălan a vorbit şi la şedinţa de constituire a Consiliului Local Suceava despre necesitatea unui parteneriat Primărie – Consiliu Judeţean – Guvern, arătând că aceasta a fost varianta prin care judeţul Suceava a cunoscut cea mai mare dezvoltare în perioada 2008-2012 şi că aşa se va putea dezvolta şi municipiul Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: