DSP Suceava:

19 cadre didactice şi 5 angajaţi din rândul personalului nedidactic au fost confirmaţi cu SARS-CoV-2

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Gabriela Băncilă, ne-a declarat, vineri, că începând din data de 31 august şi până pe 11 septembrie au fost confirmate cu noul coronavirus 19 cadre didactice şi 5 angajaţi din rândul personalului nedidactic, în urma testării RT-PCR.

Ea a spus că cele mai recente cazuri confirmate pozitiv cu SARS-CoV-2 sunt trei cadre didactice şi o îngrijitoare, respectiv o profesoară de la Şcoala Gimnazială Bosanci, o învăţătoare de la Şcoala Gimnazială Ilişeşti, o profesoară de la o grădiniţă privată din Suceava şi o îngrijitoare de la Grădiniţa „Aşchiuţă” Suceava.

La Şcoala Nr. 11 Suceava, anchetă epidemiologică

Gabriela Băncilă a precizat că o anchetă epidemiologică va fi efectuată la Şcoala Gimnazială Nr. 11 Suceava, după ce două persoane din rândul personalului nedidactic au fost depistate pozitiv în urma testării RT-PCR.

Reamintim că rezultate pozitive în urma testării RT-PCR au mai avut şi două persoane din rândul personalului nedidactic de la Şcoala Gimnazială Nr. 2 Câmpulung Moldovenesc şi de la Şcoala Gimnazială Nr. 8 Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: