Siretul Dolhasca păstrează şanse de promovare în Liga a III-a

> Duminică, ultimul examen, mult mai greu, cu Bradul Borca

În primul meci al barajului de promovare în Liga a III-a, desfăşurat în nocturnă, la Vaslui, Siretul Dolhasca a învins Unirea Mirceşti, după lovituri de departajare. O notă bună pentru Dolhasca, echipa considerată a avea şansele cele mai mici în miniseria pentru promovare, care a rezistat cu eroism în faţa mult mai experimentatei echipe din Mirceşti şi s-a concentrat mai bine la loviturile de la 11m.

O altă notă bună însă şi pentru ieşeni, care, deşi au „încasat-o” greu de la Bradul Borca (1-8), în primul meci al miniseriei, au dat totul în partida de ieri, chiar dacă şansele lor de promovare erau deja mult reduse, şi aşa meciul a fost unul frumos.

În debutul de partidă, jocul s-a desfăşurat în careul ieşenilor, dar ei au dat primele palpitaţii sucevenilor, în min. 7, când unul dintre atacanţi a şutat cu stângul, razant cu bara transversală. Două minute mai târziu, jucătorii din Mirceşti au fost din nou la un pas să marcheze, dar mingea şutată puternic de Tătăruşanu a lovit transversala. Minute în şir după aceea, „ostilităţile” au decurs deschis, pe contre.

Primul gol al celor de la Siretul Dolhasca s-a produs în min. 20, dar a fost anulat din cauza unui fault în atac. Jocul a continuat când la o poartă, când la cealaltă, animat din când în când de câte un şut sau o acţiune în cele două careuri.

Ieşenii au fost foarte aproape de deschiderea scorului, dar portarul Băiceanu şi-a salvat colegii respingând lovitura cu capul a unui jucător de la Mirceşti.

 Echipa „Unirii” a revenit mai vioaie de la cabine şi a început să încerce din nou poarta sucevenilor, reuşind deschiderea scorului în min. 49 prin Cătălin Scrab.

Cezar Tofan a adus egalarea nici 10 minute mai târziu, executând ca în fotbalul mare o lovitură liberă de la aproximativ 25m.

Până la finalul timpului regulamentar de joc, Siretul Dolhasca şi Unirea Mirceşti, tot mai istovite, au tot schimbat terenurile, dar fără a mai puncta pe tabelă. Sucevenii s-au apărat bine, antrenorul-jucător Constantin Ferariu fiind, practic, „pâinea şi cuţitul” în defensiva echipei din Dolhasca.

La loviturile de departajare ce au urmat celor două reprize de joc, sucevenii au avut mai multă „rânză”, s-au concentrat mai bine, aşa că au înscris de patru ori, în timp ce adversarii de la Mirceşti l-au învins pe Angel Băiceanu de doar două ori. Scor final, general 5-3, iar Dolhasca poate spera încă la promovare.

Ultimul examen, probabil mult mai greu decât cel de miercuri seară, va fi duminică, 9 august, când sucevenii îşi vor juca şansele în faţa echipei Bradu Borca.

Pentru Dolhasca au jucat: Angel Băiceanu, Constantin Grădinariu, Narcis Ciubotariu, Constantin Ferariu, Andrei Ciobanu, Sergiu Beclea, Cezar Tofan, Florin Sava, Bogdan Ghiarasim, Adrian Caragea şi Alin Scutariu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: