Efectele vremii severe în judeţul Suceava:

Curţi inundate şi incendiu provocat de trăsnet

> Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, ieri, o avertizare cod roşu de furtună pentru zona Mălini-Stulpicani

 ISU Suceava a descins în mai multe localităţi sucevene afectate de vremea severă din judeţ.

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari au intervenit pentru evacuarea apei din 5 curţi inundate în localitatea Ostra. Apa s-a adunat din cauza unei ploi torenţiale, iar proprietarii au solicitat ajutorul pompierilor militari.

În acelaşi timp, s-a intervenit şi în localitatea Stulpicani, satul Negrileasa, unde a ars o gospodărie.

La Stulpicani (Negrileasa), au descins pompierii militari şi cei de la SVSU, cu 4 autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.

Mai exact, o casă din satul Negrileasa a luat foc după ce a fost lovită direct de un trăsnet. O laterală a casei a fost cuprinsă imediat de flăcări, care s-au extins cu rapiditate, iar construcţia, în mare parte din lemn, a fost distrusă. Patru autospeciale şi mai mulşi pompieri s-au luptat cu flăcările. La faţa locului a ajuns şi o autospecială SMURD. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI