Pohta ce-am pohtit

Iubeşte natura, dar nici politica nu-i de lepădat

Aristide Maxim

 Liderul grupului care luptă pentru desfiinţarea depozitului de deşeuri din Pasul Mestecăniş, candidatul Partidului Verde la funcţia de preşedinte al CJ

Aristide Maxim, liderul grupului care luptă împotriva deschiderii depozitului de deşeuri din Pasul Mestecăniş, este candidatul Partidului Verde Suceava la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, a anunţat liderul PV Suceava Dan Acibotăriţă.

Potrivit acestuia, Aristide Maxim a demonstrat că are câteva calităţi pe care unii politicieni suceveni care hotărăsc soarta le-au îngropat.

„Iubeşte natura, luptă pentru ea, nu-şi doreşte acea groapă de gunoi pe vârful Mestecăniş, acea ruşine naţională, gândeşte verde, este un adevărat ecologist şi este un om pentru oameni. În cadrul proiectelor de dezvoltare cu adevărat ale judeţului, dl Aristide Maxim le-a introdus şi pe cele care stopează furtul pădurii” a adăugat Acibotăriţă.

El a amintit că Partidul Verde este singurul partid politic din România, membru al Verzilor (Ecologiştilor) Europeni.

Care sunt preocupările Verzilor

„Verzii sunt preocupaţi de protecţia oamenilor şi a mediului înconjurător, de drepturile animalelor şi de salvarea naturii, oferind soluţii economice durabile la marile probleme ale economiei şi societăţii contemporane, supuse unor pericole: tehnologice, industrie ameninţătoare la adresa resurselor naturale epuizabile; patrimoniului cultural şi al mediului, cu efecte nefaste precum: poluarea, schimbările climatice, distrugerea stratului de ozon, încălzirea globală; economice: consumerism, capitalism ultraliberal, criză financiară; sociale: egocentrism, lăcomie, creşterea infracţionalităţii; politice: extremism, populism, corupţie, pierderea încrederii cetăţenilor în democraţie şi în instituţiile statului de drept” subliniază liderul PV Suceava.

El a menţionat că Partidul Verde este unicul partid verde-ecologist din România care menţine legături strânse cu Verzii din Europa.

Verzi-verzi şi verzi impostori

„Restul partidelor care se pozează în descoperitorii adevărului verde, doar în preajma alegerilor, sunt trecute pe lista impostorilor. Românii sunt prea inteligenţi pentru a cădea în capcana Partidului Ecologist din România, care se ştie că este un partid balama al PSD-ului şi al vechilor PDL-işti. PER-ul nu are identitate verde, el este un amestec de ideologii şi interese” a conchis Dan Acibotăriţă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: