Unilever a anunţat schimbări în echipa de conducere Betty Ice

Unilever a anunţat schimbări în echipa de conducere Betty Ice

  > Iustina Haler-Monoranu este noul director al fabricii din Suceava

 Unilever a anunţat, luni, numirea Iustinei Haler-Monoranu pe poziţia de manager al fabricii Betty Ice din Suceava, începând cu 15 iunie.

Din acest rol, Iustina va lucra în strânsă legătură atât cu echipa globală Unilever, cât şi cu echipa locală, asigurând o bună continuitate a operaţiunilor fabricii.

Responsabilităţile deţinute anterior de Vasile Armenean, fondatorul Betty Ice, au fost preluate din această primăvară de Ionuţ Ilie, manager general al Diviziei de îngheţată din cadrul Unilever South Central Europe, mai anunţă compania.

„Este un moment important şi emoţionant. Fondatorul brandului Betty Ice, Vasile Armenean, a hotărât să îşi dedice timpul pentru alte proiecte. Îi mulţumesc pentru tot ce a construit şi mă bucur că l-am cunoscut şi că am avut ocazia să lucrăm şi să creştem businessul de îngheţată alături de el şi de echipa pe care a format-o de-a lungul timpului. În acelaşi timp, îi urez Iustinei bun venit în echipa Unilever South Central Europe! Suntem încântaţi să avem o colegă cu experienţa şi profesionalismul ei” declară Ionuţ Ilie, manager general al Diviziei de îngheţată din cadrul Unilever South Central Europe.

„Mă bucur să mă alătur echipei Unilever şi să am ocazia să contribui la dezvoltarea segmentului de îngheţată din cadrul companiei. Este o provocare şi, în acelaşi timp, o onoare să mă ocup de buna funcţionare a uneia dintre fabricile cu tradiţie în România şi să continui, alături de colegii mei, povestea Betty Ice începută acum peste 26 de ani” declară Iustina Haler-Monoranu, manager al Fabricii Betty Ice.

Anterior, Iustina Haler-Monoranu a ocupat funcţia de Quality System of Suppliers and Complaints Treating Manager în cadrul Lactalis România. Cu peste 23 de ani experienţă în industria alimentară, Iustina a ocupat, de-a lungul timpului, funcţii în Procurement, calitate şi producţie în Dorna Lactate, precum şi funcţia de şef de fabrică la Mopan Vatra Dornei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: