Opt persoane cu Covid-19 au fost internate în spital

 > 3.170 de suceveni au fost declaraţi vindecaţi

 Prefectura Suceava a anunţat că, marţi, numărul total al sucevenilor declaraţi vindecaţi de Covid-19 era de 3.170.

Astfel, în anterioarele 24 de ore, nouă suceveni au fost declaraţi vindecaţi de Covid-19, şase au fost externaţi din spital, iar opt persoane diagnosticate cu Covid-19 au fost internate.

În Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava erau internaţi 460 pacienţi, dintre care 139 pacienţi Covid-19, 11 dintre ei fiind în secţia ATI. La Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 75 de pacienţi Covid-19.

Conform datelor centralizate la nivel judeţean de către Direcţia de Sănătate Publică Suceava, luni în judeţ erau în autoizolare la domiciliu 4.539 de persoane, iar în carantină instituţionalizată, trei persoane. „Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase şi nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid-19” a precizat Prefectura.

De la debutul epidemiei au ieşit din autoizolare 24.373 de suceveni, iar 3.108 din carantină instituţionalizată. Prefectura a mai menţionat că, în cursul zilei de 15 iunie, poliţiştii suceveni au aplicat trei amenzi în contextul Covid-19, în valoare totală de 2.500 lei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: