În urma unui conflict spontan...

O tânără din Suceava a fost bătută de soţul său

 > Ea a depus o plângere penală împotriva acestuia

O tânără de 26 de ani s-a prezentat duminică noaptea la spital, după ce a fost bătută de soţul său. Ea a fost diagnosticată cu o contuzie în regiunea lombo-sacrată.

În jurul orei 4, personalul medical a anunţat Poliţia, iar tânăra a relatat poliţiştilor că sâmbătă seara a avut un conflict spontan cu soţul său, 33 de ani, care a bruscat-o şi a lovit-o. Agresiunea s-a produs în apartamentul pe care cei doi îl închiriază pe str. Aleea Nucului din municipiul Suceava.

Tânăra a mai precizat că după agresiune soţul ei a părăsit locuinţa, revenind abia după miezul nopţii, iar ea nu a apelat imediat la serviciul 112 întrucât nu a considerat că este nevoie. Ulterior, însă, a solicitat intervenţia unui echipaj medical.

Poliţiştii au întocmit formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care s-a constatat că există risc iminent asupra vieţii şi integrităţii corporale a tinerei. Însă aceasta s-a opus emiterii unui ordin de protecţie provizoriu.

De menţionat că femeia a depus plângere penală împotriva soţului său pentru comiterea infracţiunii „violenţă în familie”. (N.B.)

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: