Numărul sucevenilor vindecaţi de Covid-19 a urcat la 2670

> În spitalele din Suceava şi Rădăuţi sunt mai puţin de 150 de pacienţi Covid-19

Încă 37 de suceveni au fost declaraţi vindecaţi de Covid-19, numărul lor total ajungând la 2670. Totodată, în anterioarele 24 de ore, în SJU Suceava au fost internate 6 persoane diagnosticate cu Covid-19 şi externate 37 de persoane, nefiind înregistrat niciun caz în rândul personalului medical.

Astfel, potrivit Prefecturii Suceava, care citează datele DSP Suceava, în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se aflau internaţi ieri 368 pacienţi, dintre care 120 de pacienţi Covid-19, 10 persoane fiind internate la Secţia ATI. La Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi de 29 de pacienţi Covid-19 şi 26 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

Conform datelor centralizate la nivel judeţean de către Direcţia de Sănătate Publică Suceava, ieri se aflau în autoizolare la domiciliu 5.398 de persoane, iar în carantină instituţionalizată, 6 persoane. Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase şi nu prezintă simptomatologie specifică Covid-19.

Până ieri, au ieşit din autoizolare 17.935 de persoane, iar din carantină instituţionalizată, 3.102 de persoane.

Până joi, în judeţ au fost efectuate 21.594 de teste. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: