Alţi 27 suceveni au fost declaraţi vindecaţi de Covid-19

> În spitalele din Suceava şi Rădăuţi rămân internaţi 188 de pacienţi Covid-19

La Suceava au fost internate, în Spitalul Judeţean, şase persoane diagnosticate cu Covid-19 şi externate 25 de persoane, nefiind înregistrat niciun caz în rândul personalului medical.

Potrivit Prefecturii Suceava, care citează datele DSP Suceava, numărul sucevenilor vindecaţi de Covid-19 a ajuns ieri la 2.633, adică în plus cu 27 de persoane faţă de ziua de marţi.

Prin urmare, ieri, în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se aflau internaţi 394 pacienţi, dintre care 161 de pacienţi Covid-19, 15 pacienţi fiind internaţi la Secţia ATI. La Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 27 de pacienţi Covid-19 şi 18 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

Conform datelor centralizate la nivel judeţean de Direcţia de Sănătate Publică Suceava, în judeţ se află în autoizolare la domiciliu 5.371 de persoane, iar în carantină instituţionalizată, 6 persoane. Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase şi nu prezintă simptomatologie specifică Covid-19.

Până ieri, au ieşit din autoizolare 17.653 de persoane, iar din carantină instituţionalizată, 3.102 de persoane.

Până miercuri, în judeţul Suceava au fost efectuate 21.312 de teste.

În cursul zilei de 2 iunie, poliţiştii au desfăşurat 45 de acţiuni în context Covid-19, fiind verificate 4953 de persoane aflate în autoizolare la domiciliu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: