Gheorghe Flutur, la împlinirea a 145 de ani de la înfiinţarea PNL:

Este partidul care a contribuit decisiv la modernizarea României

Preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis, ieri, la împlinirea a 145 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal, că acest partid a contribuit decisiv la modernizarea României, iar la nivel judeţean el şi-a asumat proiectul de modernizare a judeţului Suceava, fiind la al doilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean.

„Partidul Naţional Liberal, partidul cu o istorie care se întinde pe trei secole, partidul care a contribuit decisiv la modernizarea României, partidul care, prin înaintaşii săi, a plătit tribut gândirii totalitare, partidul cu un rol hotărâtor după 1989 în modernizarea României, aderarea la Uniunea Europeană şi la spaţiul euroatlantic” a spus Flutur.

El a subliniat că a avut privilegiul să înveţe la şcoala marilor personalităţi liberale, Mircea Ionescu Quintus, Alexandru Paleologu, Constantin Bălăceanu-Stolnici, Radu Câmpeanu.

„Am avut onoarea să fac parte din Guvernul României care a negociat intrarea României în Uniunea Europeană pe un capitol foarte important, agricultura. Împreună am trecut şi prin frământări” a menţionat preşedintele PNL Suceava.

Gheorghe Flutur şi-a exprimat bucuria că a fost unul dintre cei care a contribuit la coagularea dreptei româneşti.

„Sunt bucuros să fi fost unul dintre oamenii politici care au contribuit la coagularea dreptei în 2007 şi apoi la formarea Marelui Partid Liberal, care a dat de două ori Preşedintele României şi care acum guvernează ţara, cu un Guvern în care Suceava dă Ministrul Culturii” a transmis Flutur.

El spune că şi-a asumat proiectul de dezvoltare a judeţului Suceava.

„Mi-am asumat şi proiectul de dezvoltare a judeţului Suceava, iar PNL este la al doilea mandat cu preşedinte al Consiliului Judeţean. Despre aceste mandate nu vreau eu să vorbesc, pentru că trebuie să vorbească sucevenii” a spus Flutur.

Preşedintele PNL Suceava a mai declarat că PNL este acum membru al celei mai mari familii politice europene.

„PNL, şcoală de gândire, iniţiativă şi acţiune, luptă de idei. Sunt mândru că fac parte din acest partid membru al celei mai mari familii politice europene, Partidul Popular European, care decide astăzi în Europa.

Recunoştinţă şi omagiu înaintaşilor noştri, îndemn la unitate şi acţiune camarazilor liberali de astăzi, gândire pozitivă şi acţiune pentru a duce mai departe România acolo unde îi este locul, întru demnitatea şi prosperitatea tuturor românilor. La mulţi ani, Partidul Naţional Liberal!” a transmis Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: