Primarul municipiului Rădăuţi, Nistor Tatar, în carantină la domiciliu, după ce a fost confirmat infectat cu noul coronavirus

Primarul municipiului Rădăuţi, Nistor Tatar, este în carantină la domiciliu după ce a fost confirmat că a fost infectat cu noul coronavirus.

Nistor Tatar ne-a declarat că în ultima perioadă nu s-a simţit foarte bine. La sfârşitul săptămânii trecute a făcut un set de analize, inclusiv pentru noul coronavirus, iar miercuri a fost informat că este pozitiv la noul coronavirus.

El a spus că de sâmbătă nu a ieşit din casă şi că rămâne în carantină la domiciliu.

Tatar a menţionat că luni va reface testul pentru noul coronavirus.

Primarul municipiului Rădăuţi s-a implicat în această perioadă în susţinerea Spitalului Municipal Rădăuţi şi a fost de nenumărate ori la spital, pentru a vedea care sunt nevoile imediate ale conducerii unităţii spitaliceşti, spre a putea găsi soluţii de rezolvare în condiţiile în care unitatea este una suport pentru SJU Suceava. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: