Mediul de afaceri din Bazinul Dornelor a suferit o mare pierdere

Antreprenorul Stelian Chiforescu s-a stins din viaţă

Unul dintre cei mai importanţi antreprenori din Bazinul Dornelor şi din judeţul Suceava, Stelian Chiforescu, vicepreşedinte al Aqua Carpatica, s-a stins din viaţă în marţi seara, în urma unui stop cardio-respirator.

Stelian Chiforescu a contribuit esenţial la dezvoltarea zonei Dornelor prin iniţierea şi coordonarea mai multor activităţi în diferite domenii şi consolidarea unor branduri locale la nivel naţional şi internaţional.

Antreprenorul dornean este cel care după 1990 a reuşit să salveze Dorna Apemin, iar acum fabrica este una dintre cele mai importante din portofoliul HBC Coca-Cola din România.

Tot Stelian Chiforescu a dezvoltat Dorna Lactate, care a ajuns un brand naţional, La Dorna, fiind preluată în grupul internaţional Lactalis.

Acelaşi antreprenor a contribuit esenţial la înfiinţarea şi consolidarea fabricii de ape minerale Aqua Carpatica, ce se distribuie în prezent în numeroase ţări de pe glob.

De asemenea, Stelian Chiforescu a dezvoltat mai multe facilităţi turistice din Bazinul Dornelor.

Stelian Chiforescu s-a implicat masiv în sprijinirea comunităţilor locale din zona Dornelor, contribuind atât la sprijinirea persoanelor aflate în dificultate, dar şi la susţinerea bisericilor din zonă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: