Iniţiativă inedită a Orchestrei Mihai Cotos

> Muzicienii suceveni au interpretat o piesă online, pentru a aduce un zâmbet pe buzele românilor

Orchestra suceveană Mihai Cotos s-a adaptat la condiţiile epidemiologice actuale şi a interpretat o piesă online.

Liderul orchestrei, Mihai Cotos, a relatat că înregistrarea nu a fost deloc uşoară. „Înregistrezi piesa pe telefon şi parcă merge, iese bine, apoi din senin se aude o sirenă de ambulanţă sau un motor de tir ori plânge copilul nou-născut în cealaltă cameră sau se aud nişte pumni în uşa de la intrare a vecinului exasperat că aude de azi dimineaţă aceeaşi frază muzicală şi nu îşi poate explica dacă aia e muzică sau vine sfârşitul lumii… (eu înţelegeam dacă era o muzică frumoasă, dar ăsta e zgomot, acelaşi de azi dimineaţă)” a spus acesta.

Adresându-se publicului, Cotos a spus: „Dragi prieteni, munca noastră în aceste condiţii reprezintă ceva nou şi suntem nevoiţi să ne adaptăm situaţiei, pentru a putea continua să facem ceea ce iubim cu adevărat. E minunat când reuşim să fim împreună, deşi peste tot se vorbeşte despre distanţare.

Nu este adevărat… cu siguranţă mulţi dintre noi am simţit că suntem singuri şi înainte şi poate doar acum am revenit cu picioarele pe pământ. Totul depinde doar de noi”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: