PSD Suceava 2020

Vântul puternic a produs numeroase pagube

> În judeţ, peste 2600 de suceveni au rămas fără energie electrică

> Bucăţi de tablă desprinse de pe mai multe blocuri din Suceava

Pompierii militari au intervenit ieri în mai multe locuri din municipiul Suceava, pentru consolidarea unor bucăţi de tablă aflate în pericol să cadă, după ce au fost desprinse de vânt.

Este vorba despre un bloc de pe Aleea Lalelelor, o casa de pe str. Mihai Eminescu, clădirea policlinicii din Piaţa Mică şi de un bloc turn din zona „Torino”.

Pe Aleea Jupiter din Suceava, un copac a căzut peste o maşină

Vântul puternic a doborât, ieri dimineaţă, un arbore în municipiul Suceava, acesta căzând peste un autoturism.

Maşina era parcată pe Aleea Jupiter. În urma evenimentului nimeni nu a fost rănit.

La faţa locului au intervenit pompierii militari suceveni, pentru îndepărtarea arborelui.

După ce doi stâlpi au fost rupţi din cauza vântului, o linie electrică aeriană a fost afectată în zona Şaru Dornei

Linia electrică aeriană de 20 kV Şaru Dornei – Călimani a fost afectată, ieri, după ce, din cauza vântului puternic, doi stâlpi de susţinere au fost rupţi.

Luni dimineaţa era afectată alimentarea cu energie electrică în Şaru Dornei şi, parţial, în Rădăuţi şi Berchişeşti, iar 2629 de consumatori nu erau alimentaţi cu energie electrică din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Astfel, două linii electrice erau nealimentate total, iar una parţial, fiind nealimentate cu energie electrică 39 de posturi de transformare.

Echipe de intervenţie ale Delgaz Grid erau în teren, pentru a restabili alimentarea cu energie electrică a zonelor afectate.

Vântul a continuat să producă probleme în alimentarea cu energie electrică

Peste 4500 de consumatori erau afectaţi, ieri după-amiază, din cauza unor avarii la reţeaua de alimentare cu energie electrică pricinuite de vântul puternic.

Erau afectaţi consumatori din oraşul Solca şi comunele Botoşana, Cajvana, Dărmăneşti, fiind nealimentată total o linie electrică, iar parţial o alta.

Din cauza vântului puternic au fost rupţi doi stâlpi ai liniei electrice aeriene LEA 20 kV Iţcani – Dărmăneşti.

Erau nealimentate 34 de posturi de transformare, iar afectaţi erau 4.572 de consumatori.

Echipe de intervenţie ale Delgaz Grid acţionau pentru remedierea avariilor şi reluarea alimentării cu energie electrică în zonele afectate. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: