Pentru achiziţionarea materialelor sanitare necesare tratamentului gratuit al pacienţilor cu stenoze arteriale severe

CAS Suceava a alocat Spitalului Judeţean de Urgenţă peste 200.000 lei

La începutul acestei săptămâni, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a alocat buget pentru derularea noului program naţional de boli cardiovasculare cu privire la tratamentul gratuit al pacienţilor cu stenoze arteriale severe prin proceduri de dilatare percutantă (montare de sten la pacienţii cronici), Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava fiind avizat, în prealabil, de CAS Suceava, pentru derularea acestuia, arată preşedintele-director general al CAS Suceava, dr. Claudiu Cobuz.

Astfel, CAS Suceava a încheiat un act adiţional cu Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava prin care a alocat suma de 210.450 lei pentru perioada rămasă până la sfârşitul anului 2019.

Potrivit CAS Suceava, această sumă va fi utilizată de Spitalul Judeţean Suceava în perioada imediat următoare pentru achiziţionarea materialelor sanitare necesare derulării acestui program (stenturi).

Un element de noutate îl reprezintă completarea programului de ortopedie cu tratamentul instabilităţii articulare prin implanturi de fixare, derulat de Spitalul Judeţean Suceava, pentru care s-a alocat suma de 12.000 lei.

În calitate de administrator al bugetului Fondului Naţional Unic de Asigurări Sociale de Sănătate, CAS Suceava deschide accesul asiguraţilor la servicii medicale complexe şi de bună calitate, mai arată sursa citată. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: