Deputatul PNL Dumitru Mihalescul:

PSD a tăiat veniturile românilor timp de 3 ani prin inflaţie

PNL va elimina acele măsuri toxice care au generat creşteri de preţuri peste noapte şi care au distrus puterea de cumpărare a românilor

Deputatul PNL de Suceava Dumitru Mihalescul susţine că PSD continuă campania de dezinformare chiar şi după ce Guvernul PSD a fost demis şi că încearcă să inducă în opinia publică ideea că PNL va tăia salarii şi pensii după ce va prelua guvernarea.

„Niciodată PSD nu a împrăştiat minciuni mai grosolane ca acum, chiar şi după ce Guvernul a fost demis prin moţiunea de cenzură iniţiată de PNL. Zi de zi lideri PSD sau foşti miniştri în guvernele Grindeanu, Tudose şi Dăncilă ne spun că au construit nu ştiu câţi kilometri de autostrăzi, că au reabilitat nu ştiu câte căi ferate, că au renovat şcoli şi spitale şi că România stă mai bine decât Germania şi Franţa la capitolul calităţii serviciilor publice” a declarat Mihalescul.

Deputatul consideră că tot ceea ce cei din PSD spun că au făcut, reprezintă în fapt marile dimensiuni ale eşecului total al PSD la guvernare: niciun proiect major de infrastructură nu a fost demarat de peste 7 ani, căile ferate au fost abandonate sau închise, iar trenurile circulă tot mai lent şi pe tot mai puţine rute, şcolile sunt tot cu toaleta în curte, iar spitalele administrate de Guvern sunt focare de infecţie pentru pacienţi.

„În urma celor peste 7 ani de guvernare PSD, românii şi România nu au câştigat nimic! Nu întâmplător, noi, liberalii, am numit guvernele PSD ca fiind guvernele şanselor ratate pentru România” arată deputatul sucevean.

Potrivit lui Mihalescul, cea mai mizerabilă minciună care stă pe buzele membrilor PSD este aceea că PNL vine la guvernare şi va tăia pensii şi salarii.

„Cât de neom să fii ca să bagi spaima în oameni, în condiţiile în care numai PSD vorbeşte despre tăieri de venituri! Ei vorbesc pentru că au experienţă în aşa ceva. Ei au tăiat vreme de 3 ani de zile din veniturile populaţiei cu ajutorul celei mai meschine pârghii şi anume prin inflaţie. Fiecare român poate constata că astăzi, după ultimii 3 ani de guvernare PSD, cu bani ceva mai mulţi cumpără mai puţine produse şi abia dacă mai poate plăti facturile la utilităţi!” a atras atenţia parlamentarul liberal.

El subliniază că Partidul Naţional Liberal va majora veniturile populaţiei, însă nu pe hârtie, ci în mod real şi aminteşte că el, alături de Robert Sighiartău, a iniţiat două acte normative aprobate de Parlament prin care s-a reuşit majorarea alocaţiilor de stat pentru copii şi indexarea acestora, în fiecare an, de la fiecare 1 ianuarie.

„Asta înseamnă să creşti venituri şi să te asiguri că puterea de cumpărare va fi menţinută, nu scăzută” a spus Mihalescul.

Parlamentarul liberal a adăugat că în scurt timp va fi instalat un guvern liberal care va repara stricăciunile produse de guvernele PSD.

„Veţi constata că Guvernul PNL va elimina acele măsuri toxice care au generat creşteri de preţuri peste noapte şi care au distrus puterea de cumpărare a românilor. În numai câteva luni se va vedea că PSD trăieşte numai din minciună şi că minciuna nu ţine de foame! Oamenii vor constata singuri că numai prin politicile promovate de PNL – axate pe muncă, investiţii, educaţia tinerilor, profesionalism – se poate ajunge la prosperitatea pe care să o simtă fiecare cetăţean” a conchis Dumitru Mihalescul. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: