Cu privire la priorităţile de guvernare imediat după instalarea noului guvern

Gheorghe Flutur a avut o discuţie lungă cu Ludovic Orban

Preşedintele PNL Suceava şi al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că a avut o discuţie lungă cu preşedintele PNL, Ludovic Orban, privind priorităţile de guvernare.

„PNL are o misiune foarte importantă, grea, pentru a stabili şi propune un program de guvernare şi un guvern” a declarat Gheorghe Flutur, care este şi liderul Ligii Aleşilor Locali din PNL.

El a arătat că aşteaptă cu nerăbdare, de aici, de la Suceava, stabilirea urgenţelor de către noul guvern care va fi instalat.

„Am avut o discuţie lungă cu Ludovic Orban şi l-am rugat să abordeze câteva lucruri care nu mai pot fi amânate” a spus Flutur.

El a dezvăluit doar unul  dintre punctele pe care le-a discutat cu Ludovic Orban, cel referitor la pregătirea pentru iarnă a populaţiei. „Mi-a promis că aşa va fi” a spus Flutur.

Gheorghe Flutur a spus că sunt zone, cum este Vatra Dornei, unde în momentul de faţă Guvernul are o restanţă de 12 milioane de lei faţă de o firmă, pentru cele două cazane care produc agent termic, şi că în această zonă temperaturile nocturne sunt în jurul valorii de zero grade Celsius.

Mai mult, Gheorghe Flutur a spus că nici nu s-au aprobat hotărârile de guvern de scoatere din circuit a terenului forestier, nici a terenului agricol pentru construcţia magistralei de gaz natural spre Vatra Dornei.

El a arătat că a fost organizată, vineri, licitaţia pentru desemnarea constructorului   care să realizeze această conductă magistrală de gaz natural, dar că terenul pe care lucrarea ar urma să fie executată nu a fost scos încă din circuitul agricol sau forestier.

Flutur a subliniat că şi din acest motiv a salutat căderea Guvernului condus de Viorica Dăncilă, pentru că judeţul Suceava nu a fost în atenţia guvernărilor PSD. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: