Salvat din ghearele morţii

> Un bărbat a fost scos în viaţă dintr-o fântână care putea oricând să se năruie

 Intervenţie susţinută şi contra cronometru dusă de pompierii militari, sâmbătă, pentru salvarea unui bărbat dintr-o fântână care ameninţa să se năruie dintr-o clipă în alta.

Este vorba despre o persoană în vârstă de 35 de ani care curăţa o fântână dintr-o gospodărie situată pe raza localităţii Frătăuţii Noi. În timpul activităţii omul a fost surprins de mai multe pietre care s-au desprins din zidăria puţului şi au căzut peste el. Chemaţi în ajutor, la faţa locului s-au deplasat salvatorii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi cu două autospeciale cu accesorii specifice şi o ambulanţă SMURD. Când au ajuns pompierii la faţa locului, persoana era conştientă şi cooperantă dar orice minut conta. „Au fost consolidate malurile care erau în pericol de prăbuşire şi i s-a administrat oxigen victimei” a declarat slt. Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, adăugând că pe perioada intervenţiei s-a comunicat permanent cu victima, concomitent cu operaţiunea de extragere din fântână a pietrelor care acopereau persoana. După o intervenţie de câteva ore, misiunea s-a încheiat cu succes, bărbatul fiind extras în viaţă din fântâna care îl ţinea captiv şi predat unui echipaj medical.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: