În semn de preţuire pentru Cezar Straton

Federaţia Sindicatelor din Silvicultură „Silva”, prin preşedintele său, Silviu Geană, i-a acordat suceveanului Cezar Straton „o distincţie omagială în semn de preţuire pentru susţinerea activităţii sindicale, pentru contribuţia adusă la promovarea sectorului silvic din România şi a imaginii nobilei noastre profesii de silvicultor”. De altfel, preşedintele Silviu Geană s-a exprimat şi în spaţiul public, arătând că „a fost onorat” să înmâneze, din partea Federaţiei Sindicatelor din Silvicultură Silva, „colegului nostru silvicultor, bucovineanul Cezar Straton, prolific scriitor şi iscusit gazetar”, respectiva distincţie. După cum am aflat, Cezar Straton a primit placheta zilele trecute, la Bucureşti, cu prilejul unei reuniuni de lucru a Federaţiei.

Reamintim că ing. Cezar Straton, de la Direcţia Silvică Suceava, este membru al Biroului executiv al Federaţiei Sindicatelor din Silvicultură „Silva”, fiind totodată autor a nouă cărţi, semnatarul a mii de articole de presă (dintre ele, numeroase având ca subiect – de specialitate sau pentru publicul larg – pădurea), membru al Uniunii Scriitorilor din România şi, din acest an, vicepreşedinte al Societăţii Scriitorilor Bucovineni. (L.D.C.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: