Rîmbu:

Orgoliul spitalelor universitare este de a-i privi pe cei din judeţe mai de sus

> Orgoliul nostru de bucovineni ne face să luăm măsurile care să ducă la independenţă

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou de la Suceava”, Vasile Rîmbu, a afirmat, miercuri, că odată cu modernizarea şi dotarea SJU Suceava, numărul de transferuri la spitale din Iaşi a scăzut foarte mult, iar acum s-a ajuns la sub 1 la sută.

El a arătat într-o conferinţă de presă că nu a comensurat relaţia cu spitalele din Iaşi, precizând că SJU Suceava nu este în concurenţă cu acestea.

„Acesta este reflexul spitalelor universitare, de a-i privi pe cei din judeţe mai de sus, mai de la ţară. Orgoliul nostru de bucovineni face să mai contrăm şi să luăm măsurile care să ducă la independenţă”, a spus Vasile Rîmbu.

El a precizat că transferurile de la SJU Suceava la spitalele din Iaşi sunt foarte mici, sub un procent.

Managerul SJU Suceava a menţionat că nu are însă nicio cifră a bolnavilor din judeţul Suceava care merg la spitalele ieşene direct.

„Acţiunile din ultimii ani au dus la diversificarea serviciilor medicale, astfel încât să apelăm cât mai puţin la alte spitale”, a precizat ec. Vasile Rîmbu.

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Iar orgoliul lui Rimbu este sa demonstreze ca el este grozav decat ceilalti directori! dar cati bani a avut acesta fata ce ceilalti! Investitii in betoane..dar personal..cucu

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: