Omul de afaceri care a construit singurul metru de autostradă din Moldova anunţă un nou proiect

Omul de afaceri Ştefan Mandachi din Suceava, care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova, anunţă că lucrează la un film documentar despre morţii de pe şoselele României.

„Împreună cu echipa mea (prieteni, colaboratori, experţi) lucrăm la un proiect nou. Vom începe pregătirile pentru un film documentar de lungmetraj care are ca teme: tragediile care se repeta în România de 30 ani din cauza accidentelor rutiere şi a nesimţirii celor care au condus România, zona de confort şi nepăsare a românilor, importanţa unui pas mic de furnică pentru o ţară întreagă, reactivarea conştiinţei românilor, corupţia şi politicul care contaminează curajul oamenilor” scrie omul de afaceri pe pagina sa de Facebook, potrivit Mediafax.

Potrivit lui, în noul proiect vor fi intervievaţi politicieni din toate partidele, inclusiv cei care l-au criticat sau sprijinit pe Ştefan Mandachi, antreprenori, sportivi, oameni de cultură, preoţi, jurnalişti, poliţişti şi medici.

„Va urma o perioadă de interviuri inclusiv cu politicieni, pentru a încerca să depistăm cine sunt vinovaţii pentru moartea a 2.000 de oameni anual (mulţi nevinovaţi). Cu siguranţă ştiu ei mai bine cine sunt vinovaţii. Asta nu înseamnă că îmi voi încălca promisiunea că nu voi face politică vreodată în această viaţă” adaugă omul de afaceri.

El anunţă că va călători mult în România şi va duce mesajul către cât mai multe persoane.

„Aştept cât mai multe sugestii din partea voastră. Mă interesează mărturia oamenilor care au pierdut oameni dragi în accidente rutiere sau şi-au distrus vieţile din cauza drumurilor dezastruoase. Aştept cu mare interes alte idei de la voi cu privire la oameni, victime, locaţii, evenimente, întâmplări, decese, nervi, situaţii absurde, cu care sunt sigur că vă confruntaţi mulţi dintre voi” scrie Ştefan Mandachi.

Omul de afaceri Ştefan Mandachi a ajuns în atenţia publică după ce a construit un metru de autostradă în judeţul Suceava, ca formă de protest faţă de lipsa infrastructurii din Moldova.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: