Gheorghe Flutur:

Suceava se înscrie pe harta performanţelor de top şi în sănătate

Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler primit de Spitalul Judeţean Suceava din partea preşedintelui României mă obligă să fac şi mai mult pentru actul medical

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, ieri, după ceremonia de la Palatul Cotroceni de acordare a distincţiei Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava din partea preşedintelui României, Klaus Iohannis, că Suceava se înscrie pe harta performanţelor de top şi în sănătate.

Flutur ne-a declarat că a fost lângă echipa Spitalului Judeţean Suceava şi acum, dar şi de când este preşedinte al CJ Suceava.

„Am fost lângă echipa din sănătate nu numai astăzi, ci de când sunt preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. Voi rămâne lângă echipa medicală” a spus Flutur, care a subliniat că decoraţia primită de SJU Suceava este un merit al echipei de la Suceava.

El a subliniat că din cele opt unităţi medicale ce au fost decorate de preşedintele Klaus Iohannis, doar două, cele din Suceava şi Constanţa sunt în subordinea consiliilor judeţene.

„Când descentralizezi, poţi avea poveşti de succes. Una dintre ele este la Suceava. Spitalul Judeţean Suceava a trecut din subordinea Ministerului Sănătăţii la Consiliul Judeţean Suceava şi se cunoaşte” a spus Gheorghe Flutur.

El a transmis mulţumiri echipei medicale din SJU Suceava.

„Bravo echipei de medici, asistenţi şi să fie în folosul pacienţilor această unitate. Suceava se înscrie pe harta performanţelor de top şi în domeniul Sănătăţii. Sunt bucuros şi mă obligă să fac şi mai mult pentru actul medical” a spus Gheorghe Flutur.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a înmânat, ieri după-amiaza, la Palatul Cotroceni, decoraţii Ordinul „Meritul Sanitar” pentru opt unităţi medicale din ţară. (N.B.) 

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: