Zona de agrement Tătăraşi se deschide oficial sâmbătă

> În fiecare duminică va fi muzică de promenadă

 Zona de agrement Tătăraşi se deschide oficial sâmbătă, 30 martie, a anunţat, miercuri, primarul Ion Lungu.

El a spus că în zonă s-au realizat rampe de acces pentru persoane cu dizabilităţi şi că s-au găsit soluţii cu pantă întreruptă, astfel că de acum există posibilităţi de acces şi cu cărucioare.

Primarul a menţionat că în fiecare duminică va fi muzică de promenadă. Astfel, în această duminică programul fanfarei începe de la ora 15. El a mai spus că este posibil ca ora de începere a programului de muzică de promenadă să se modifice odată cu venirea verii.

Primarul a mai declarat că, din păcate, nu s-a prezentat nimeni la licitaţia pentru operarea cafenelei din zona de agrement şi că licitaţia se reia în data de 4 aprilie. Ion Lungu a subliniat că îşi doreşte ca acest spaţiu de alimentaţie publică să fie funcţional pentru persoanele care vin în zona de agrement.

El a precizat că zona de agrement arată foarte bine şi că a constatat că vin şi foarte mulţi tineri, ceea ce îl bucură. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: