Municipiul Suceava

Trecerile pentru pietoni vor fi mai bine iluminate

> Primarul Ion Lungu a anunţat că proiectul a început cu trecerea pentru pietoni de la Palatul de Justiţie

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat miercuri că trecerile pentru pietoni din municipiu vor fi mai bine iluminate, pentru creşterea siguranţei traficului rutier.

El a spus că de miercuri funcţionează prima trecere de pietoni astfel iluminată, cea de la Palatul de Justiţie.

Potrivit primarului, vor fi montate echipamente de iluminat pentru aceste treceri de pietoni, în principal la trecerile nesemaforizate.

Ion Lungu a menţionat că pentru amenajarea acestui tip de iluminat costurile nu sunt foarte ridicate, fiind de circa 3000 de lei.

„La axul principal, de la intrarea în oraş dinspre Fălticeni şi până la ieşirea din Burdujeni şi pe bulevardul George Enescu şi în alte zone importante, acolo unde sunt treceri de pietoni neluminate şi fără semafoare, vom face acest sistem de iluminat, să se vadă mai bine pe timp de noapte” a spus primarul.

Lipsa iluminatului pe trecerile de pietoni din municipiu a fost reclamată de mai mulţi şoferi, care au arătat că după lăsarea întunericului este greu de distins un pieton care intenţionează să traverseze strada, existând riscul de accidente. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: