Cătălin Nechifor:

Clipul de promovare turistică a României de pe site-ul Guvernului, blocat pentru că au fost folosite imagini fără drepturi de autor

Noul clip de promovare turistică a României de pe site-ul Guvernului a fost blocat de Youtube, pentru că ar fi fost folosite imagini furate.

Deputatul Pro România Cătălin Nechifor a constatat, joi, că pe site-ul Guvernului României nu mai poate fi vizionat clipul de promovare turistică a României, pentru că a fost blocat la difuzare de Youtube.

Potrivit informaţiilor de pe site-ul Guvernului, atunci când se intenţionează vizionarea clipului este postat mesajul că redarea video este „indisponibilă”, pentru că s-a folosit conţinut de la Pro TV fără a avea drepturi de autor, iar Pro TV a blocat difuzarea.

„Acest guvern s-a obişnuit să fure de peste tot şi nici nu şi-a pus problema că trebuie să plătească drepturi de autor. Ministrul Turismului, în buna tradiţie a guvernării Dragnea, s-a lăudat cu ceva ce nu e meritul lui şi acum a pus Guvernul într-o poziţie ingrată” a spus Nechifor. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: