Peste 5.500 de cereri de înscriere a copiilor în clasa pregătitoare

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, inspectorul şcolar Cezar Anuţei, a declarat că de la debutul primei etape de înscriere a copiilor în învăţământul primar şi până în cursul zilei de marţi, în judeţ s-au înregistrat 5.521 de cereri.

Conform MEN, în perioada 4-15 martie, au fost depuse în judeţ 4.303 cereri pentru înscrierea în clasa pregătitoare a copiilor cu vârsta de 6 ani, împliniţi până pe 31 august 2019, şi 642 de cereri s-au înregistrat pentru înscrierea în clasa pregătitoare a copiilor cu vârsta de 6 ani împliniţi în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2019, inclusiv.

Prima etapă din procesul de completare şi depunere a cererilor de înscriere a copiilor în învăţământul primar se desfăşoară până la 22 martie.

Potrivit MEN, pe 29 martie a.c. vor fi afişate atât în unităţile de învăţământ, cât şi pe site-urile acestora şi ale inspectoratelor şcolare judeţene, listele copiilor înscrişi după prima etapă şi numărul locurilor rămase libere.

A doua etapă pentru completarea/ depunerea cererilor-tip de înscriere este programată între 2 şi 8 aprilie a.c. şi se adresează copiilor care nu au fost înscrişi/ nu au participat în prima etapă, cererile fiind completate din nou, în funcţie de locurile disponibile. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: