O fetiţă de un an şi 5 luni din Dorna Arini a ajuns la spital după ce s-a ars cu ceară

O fetiţă de un an şi 5 luni, din comuna Dorna Arini, a ajuns marţi seară la spitalul din Vatra Dornei, cu arsuri de gradul II pe corp, după ce a vărsat un recipient cu ceară fierbinte.

Potrivit IPJ Suceava, fetiţa se afla în bucătărie împreună cu bunica sa. Într-un moment de neatenţie, a tras de pe măsuţă un recipient în care se afla ceară fierbinte şi a vărsat-o pe anumite părţi ale corpului, suferind arsuri.

Fetiţa a fost transportată la Spitalul Municipal Vatra Dornei de părinţi, iar ulterior transferată la Spitalul Judeţean Suceava.

Fetiţa a fost diagnosticată cu „arsură gradul II – facies, torace, mâini şi antebraţ bilateral – declarativ arsură cu ceară”.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal privind infracţiunea „vătămare corporală din culpă”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI