Suceava

O grădiniţă cu program prelungit, cu 160 de locuri, se va construi la Şcoala Generală Nr. 1

Ion Lungu: Grădiniţa va avea patru niveluri şi va fi construită cu bani din bugetul local

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, miercuri, că la Şcoala Generală Nr. 1 din Suceava va fi construită o grădiniţă cu program prelungit, cu fonduri de la bugetul local.

Lungu a explicat că municipalitatea a depus mai multe proiecte cu finanţare europeană pentru construcţia de grădiniţe, dar că acestea nu vor putea să aibă program prelungit, ci doar program normal.

El a arătat că este nevoie de o grădiniţă mai mare, cu program prelungit, pentru zona centrală a municipiului, motiv pentru care a iniţiat acest proiect.

Primarul a spus că grădiniţa va avea 160 de locuri şi patru niveluri: demisol, parter şi două etaje.

Ion Lungu a precizat că urmează să fie realizate studiul de fezabilitate şi proiectarea, estimând că investiţia va costa circa 800.000 de euro. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: