Noul şef al IŞJ Suceava este Cristian Cuciurean

Noul inspector şcolar general al judeţului Suceava este inspectorul şcolar general adjunct Cristian Cuciurean, după eliberarea din funcţie profesorului Gheorghe Lazăr de la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava, printr-un ordin al Ministrului Educaţiei Naţionale, Ecaterina Andronescu.

Inspectorul şcolar general adjunct Cristian Cuciurean a declarat că, de joi, va asigura interimatul la conducerea ISJ Suceava, până la organizarea unui concurs pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar general al instituţiei.

Prof. Cristian Cuciurean a mai deţinut funcţia de inspector şcolar general al judeţului în anul 2012, timp de câteva luni, apoi a mai fost în această funcţie în aprilie 2018.

Prof. Gheorghe Lazăr a

ocupat funcţia de inspector şcolar general al ISJ Suceava din mai 2012, cu o o pauză scurtă în luna aprilie 2018.

Cristian Cuciurean este consilier judeţean şi vicepreşedintele Organizaţiei Municipale Câmpulung Moldovenesc a PSD. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Un mafiot international!!SNGURUL LICEU UNDE NU ERAU CAMERE VIDEO LA BACALAUREAT ERA COLEGIUL SILVIC CAMPULUNG UNDE ERA DIRECTOR.Legea avea 2 ani de cand funcționa la toate scolile si de la țara iar el nu avea de gand sa le pună ȘI UNDE ERAU LE FACEA STRICATE ATUNCI.LAZAR ȘTIE FOARTE BINE…. pentru a facilita neregulile de la BAC.,,Hoțul neprins negustor cinstit..Țipă tare dar spaga e mare!!!!

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: