Ştefan Mandachi:

Dacă vrem autostrăzi trebuie să fim uniţi împreună la inaugurarea primului metru de autostradă

Ştefan Mandachi a făcut, ieri, un apel tuturor sucevenilor care doresc o autostradă la Suceava să vină să fie alături de el la inaugurarea primului metru de autostradă construit în judeţul Suceava.

Tânărul antreprenor a lansat în urmă cu 10 zile campania „România vrea autostrăzi”, care a obţinut deja susţinerea a numeroşi români, atât din ţară, cât şi din diaspora.

Mandachi a spus că vineri, 15 martie, la ora 15, timp de 15 minute, Suceava şi sucevenii vor fi cei care transmit ţării că este nevoie de autostrăzi.

„Este un semnal puternic pe care Suceava îl transmite către toată ţara. Dacă vrem autostrăzi trebuie să fim uniţi împreună la inaugurarea primului metru de autostradă. Acesta este un prim pas pe care l-am făcut pentru că îmi doresc autostradă la Suceava. Altfel, nu se mai poate!” a transmis Ştefan Mandachi.

El a mulţumit tuturor celor care s-au alăturat campaniei, precizând că manifestul pe care l-a lansat nu mai este al lui, ci al sucevenilor şi al tuturor românilor care au aderat la iniţativa „România vrea autostrăzi”.

Ştefan Mandachi a menţionat că este uşor de ajuns la acest prim metru de autostradă şi că aşteaptă ca sucevenii să transmită împreună cu el autorităţilor că este nevoie de autostrăzi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Nu cred că acest protest a avut un impact atât de mare. L-am ținut, dar “puterea” oricum e pe treaba ei… s-a văzut și pe 10 august că nu le pasă.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: