Răzvan Cuc nu va participa la inaugurarea „primului metru de autostradă din Moldova”

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, vineri, pe şantierul şoselei de centură a Sucevei, că înţelege demersul omului de afaceri Ştefan Mandachi privind construcţia de autostrăzi, arătând că şi el este nemulţumit că nu are bugetul promulgat şi că, la 15 martie, când va fi inaugurat „primul metru de autostradă din Moldova”, va munci să vadă că se mişcă şantierele.

„Eu înţeleg demersul şi supărarea, dar la fel de supărat sunt şi eu că nu avem buget. Cum ar fi să sisteze oamenii lucrările pe şantiere?” a spus Cuc, menţionând că niciodată în istoria României nu s-a întâmplat ca un preşedinte să nu promulge un buget.

El a explicat că Guvernul decide oportunitatea şi proiectele care trebuie finanţate, iar dacă se dă greş, fie e o problemă de competenţă la companie, fie e o problemă cu antreprenorii, care trebuie sancţionaţi în momentul în care nu-şi fac treaba.

Întrebat dacă va veni în 15 martie la inaugurarea primului metru de autostradă din Moldova, Cuc a spus că el merge pe şantiere. „Eu săptămâna viitoare voi fi pe şantiere ca să văd în continuare că lucrurile merg aşa cum trebuie. Dacă vrea cineva să se ducă, e liber să o facă. Eu muncesc să văd că se mişcă şantierele. Trebuie să mă asigur că lucrările merg mai departe şi să-i rog pe oamenii ăştia să aibă bunăvoinţă şi să lucreze, că-şi vor primi banii, chiar dacă nu avem buget” a spus Cuc. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: