DNA Suceava se va muta în clădirea în care a funcţionat Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor

DNA Suceava ar urma să se mute în clădirea în care a funcţionat Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor şi care aparţine Consiliului Judeţean Suceava, fiind acum folosită de Asociaţia de Dezvoltare lntercomunitară de Gestionare a Deşeurilor în judeţul Suceava şi Asociaţia Judeţeană pentru Apă şi Canalizare Suceava.

 Potrivit unui proiect de hotărâre de Consiliu Judeţean, DNA Suceava ar urma să primească în folosinţă gratuită, timp de 15 ani, această clădire situată pe strada Vasile Bumbac din municipiul Suceava, urmând ca cele două asociaţii, de gestionare de deşeurilor şi de apă şi canalizare, să se mute într-o altă clădire a CJ Suceava, amplasată pe strada Mihai Eminescu şi care este liberă de sarcini şi răspunde nevoilor celor două asociaţii de dezvoltare intercomunitară.

Potrivit expunerii de motive, Direcţia Naţională Anticorupţie-Serviciul Teritorial Suceava  a solicitat la mijlocul lunii decembrie 2018, acordarea în folosinţă gratuită a unui imobil-clădire în municipiul Sucaeva de pe strada Vasile Bumbac nr. 14, aflat în administrarea Consiliului Judeţean Suceava, în vederea desfăşurării activităţii.

În urma acestei solicitări, CJ Suceava a identificat posibilitatea dării în folosinţă gratuită a unei părţi din acest imobil în suprafață totală de 851,72 mp, reprezentând parter, etaj şi mansardă din clădirea C1, urmând ca dreptul de folosinţă să se transmită prin protocol de predare – preluare, pe o perioadă de 15 ani, se mai arată în expunerea de motive.

Consiliul Judeţean Suceava urmează să dezbată şi să voteze proiectul în cadrul şedinţei ordinare de miercuri, 30 ianuarie.

Imobilul respectiv a fost folosit ca sediu al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, iar ulterior a fost folosit ca sediu administrativ al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor.

În 2017, spațiile din această clădire au fost date în folosinţă celor două asociaţii intracomunitare de gestionare a programelor de deşeuri şi de apă şi canalizare din judeţul Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: