Patinoarul sucevean va fi acoperit cu fonduri de la bugetul local

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, miercuri, că vrea să realizeze în acest an acoperirea Patinoarului Artificial, menţionând că a aşteptat prea mult timp să obţină finanţare de la Guvern.

„Este o problemă care trenează de prea mult timp” a spus primarul.

Ion Lungu a prezentat documente ale Ministerului Dezvoltării emise încă din anul 2016 în care era inclusă această investiţie.

„Tot am fost incluşi pe liste-sinteză. Suceava era pe locul 5 în ţară la patinoare artificiale. Din păcate, lucrurile nu au evoluat” a spus primarul.

El a arătat că, în aceste condiţii, investiţia va fi finanţată de la bugetul local.

„Ca atare vom moderniza patinoarul, îl vom acoperi cu bani de la Primărie şi vom merge mai departe la Ministerul Dezvoltării doar pe proiectul de sală polivalentă” a spus primarul.

El a arătat că pentru acest proiect va fi prevăzută, iniţial, suma de un milion de lei, urmând ca în urma proiectării să fie stabilită suma necesară pentru acoperirea patinoarului.

Totodată, primarul a anunţat că în 2019 va fi realizat proiectul tehnic pentru sala polivalentă sperând ca, în acest caz, Guvernul să aloce fondurile necesare. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: